Gutters g punkt smerter under samleie

gutters g punkt smerter under samleie

Ikke tenk fuktighet og ereksjon, tenk velvære og nytelse. Bruk kyss og tung over hele henne. Jeg har sagt før at kvinner elsker å bli kysset og er faktisk avhengig av det daglig. Jeg kan også gi deg et annet hemmelig tips og det er at kvinner elsker å bli slikket på, mellom tærne, samt og få en og en tå sugd.

Det kan være kvinner ikke tør eller vegrer seg, men det er kun fordi de da vet at de vil bli avhengig av deg og vil lengte etter denne behandlingen daglig.

Dette er kanskje det mest hemmelige trikset for å gjøre kvinner kåte.. Jeg blir ofte veldig sår rundt og i skjedeåpningen etter sex. Hva kan det komme av? Har ingen problmer med for lite fuktighet. Er heller et problem at det blir for mye mange ganger. Sårhet kan ha mange grunner. Langvarig penetrasjon kan gi sårhet. For tidlig penetrasjon, selv om du er fuktig, kan også føre til ømhet. Langvarig uttøying av skjeden er viktig for å unngå ubehag.

Spesielt dersom han har en stor penis, og du har en liten skjede. Ved bruk av sexleketøy, kan dette gi en trøtthet, sårhet, uttørring. Likeledes vil langvarig kondombruk påvirke negativt. Noen reagerer også på enkelte gummi produkter, så selv om du er fuktig vil stoffer i kondomet skape irritasjon. Svette, sæd, egen fuktighet, kan også irritere huden og bør dusjes bort etter samleiet.

Bakterier fra endetarm kan være en ubuden gjest som skaper problemer. I tillegg kan intimbarbering skape sårhet. Og er han i tillegg en elsker med trønderbart, kan oralsexen gi uønsket sårhet Når jeg har samleie med typen min hender det at det på en måte "sprekker" bak skjedeåpningen, og det svir og klør og kan begynne å bløde der.

Hva det kommer av? Hvordan er det for jenter å gjennomføre en "kjappis"? Samboeren min må alltid "varmes" opp før vi har sex. Mye av det impulsive forsvinner med dette. Har hatt sex med jenter tidligere som kunne ha sex der og da de var rett og slett kåte , uansett tid og sted. Det var både spennende og opphissende. Hun kan klemme sammen skjeden i noen minutter, ta en kikk i ertotisk blad, tenke på den første gangen dere hadde sex, skape et sexy bilde i hodet selv, evt.

Jeg er ei jente på 22 år som under samleie pleier å få veldig ondt i skjeden. Det kjennes rett og slett ut som om jeg revner nedentil og det er alltid i enden av skjeden. Jeg har sett meg selv i speilet og har nå oppdaget en rift på ca 2 cm ved skjeden ned mot analåpningen som også begynner å blø ved samleie eller do-besøk.. Det virker ikke som dette gir seg selv om vi avstår fra sex,er forsiktige og at jeg er tilstrekkelig våt nok..

Har du noe tips slik at jeg slipper å avbryte samleiet? Denne riften har nok nylig kommet men problemet med smerten har vært der lengre.. Er det bare det at jeg må bruke glidemiddel eller hva?

Jeg blir veldig glad om du kan svare meg.. Det høres ut som du har en tilbakevendede rift, Rhagade. Dette kan du oppsøke din fastlege for, og legen vil pensle området. Ikke bekymre deg, dette kan ordnes. Lurer på tre ting: Husk at du må være våt, opphisset først, gjerne stimulert lenge og vel på klitoris. Klitoris stimulerer du best ved å stimulere deg selv med fingrene under samele, eller han gjør det. Dette er avhengig av den stilling dere velger. Evt kan det å ligge i skje, men din ene fot fot over hans hofte tillate at du stimulerer deg selv samtidig.

Noen foretrekker å bruke en vibrator på klitten samtidig med at samleie er i gang. Det finnes også penisringer med klittvibratorer som han kan tre på Men noen kan synes det er eggende å bli dasket lett en-to ganger, uten at det gjør vondt. Noen menn hisser seg selv opp under akten ved å slå på damen.

Men her er det viktig å si fra hvordan du vil ha det. Det betyr at det ikke har noe med alder å gjøre som sådan. Det handler om å bli kjent med seg selv, like seg selv, finne ut hva som fungerer for en selv seksuelt. Det betyr at en ung kvinne på 20 år også kan ha et utmerket sexliv ;.

Vi har prøvd noen kremer som skal være "nøytrale", men hun får veldig kløe like etter samleiet likevel Kanskje kutte ut all form for glidekrem? Trenger dere virkelig å bruke det? På Beate Uhse finnes en rekke typer, dere kan diskutere saken med dem? Men det kan også være at hun reagerer på noe annet, f. Har hun først fått sopp, må denne behandles spør legen om et sterkere produkt før dere starter opp med samleie, glidekremer, leketøy etc.

Og husk at leketøy må vaskes skikkelig etter bruk. Jeg lurer på om det er slik at noen gutter simplethen ikke klarer å føre penisen sin inn i vaginaen til jenta uten å bruke hånden selv, eller ved at jenta fører den inn? Jeg har nemlig opplevd ved flere anledninger at gutten stopper opp og nærmest venter ved inngangen til jeg tar tak og fører den inn i meg!

Hva kan dette ha seg? Er det det at penisen hans ikke er stiv nok og at han derfor ikke maketr å presse den inn uten å bruke hånden? Eller er det fordi jeg er for trang og han ikke får den inn pga av det? Ja for det er vel vanligvis fysisk mulig for en errigert penis å simplethen GLI inn i vagina uten å måtte hjelpes inn, eller hva?

Jeg vil nødig spørre gutten direkte nemlig, så jeg er veldig takknemlig for svar! Penisen har verken øyne eller bein, og trenger litt hjelp til å finne fram. Dersom din partner hadde vært brå og presset på, kunne det være at penis hadde gjort deg mye vondt, det kunne vært vondt for han også, penis kan nemlig knekke!

I tillegg kan penis komme til å stange ved feil port, og det kan bli veldig feil. Så, vær glad for at du har en gentleman som vil ha deilig sex med deg! Ta en rask dusj, hent noe deilig drikke, kyss, masser, se på en erotisk film, gå over til oralsex.. Jeg er bare cm.. Det kan være at enkelte samleiestillinger er mer ubehagelige enn andre, men da blir det om å gjøre at dere finner ut hva som nettopp fungerer.

Han trenger ikke støte helt inn og dere kan f. Når du har gjort det, kan du skrive til meg igjen, så kan vi drøfte videre hva dette kan skyldes. Når jeg benytter doggy style på dama mi får hun alltid vondt. Jeg har prøvd forskjellige vinkler og høyder, men det hjelper ikke. Hva kan dette komme av, har du noen tips på hva jeg kan gjøre for at det ikke skal gjøre vondt? For når hun legger seg ned og jeg tar henne bakfra, når hun ligger, går det bra.

Noen ganger kan det være slik at penetrasjon kan være mer og mindre behagelig avhengig av hvor i syklusen kvinnen er, hvor mye luft hun har i tarmen..

Det kan dere vel tenke over.. Noen tilskriver evt ubehag bakoverbøyd livmor, andre snakker om at de må være våte nok, kåte nok og at forspillet må ha vart en stund. Atter andre foretrekker at penetrasjonen ikke blir for dyp, evt kan det være at hans penis er vel stor.. Men det finnes mange andre spennende gymnastiske øvelser man heller kan prøve på, f. Jeg og min nåværende dama forsøker å ha et tilnærmet normalt sexliv, men det er ikke like enkelt.

Problemet, eller rettere sagt luksusproblemet er at jeg har en veldig stor penis som måler nesten 25 cm fullt utslått. Dette medfører at vi ikke får fullt utbytte av samleie i alle stillinger. I misjonæren får jeg inn bare deler av storegutt. I doggystyle klarer jeg utrulig nok å få inn nesten hele godgutten. Hvis hun vil ri meg, må jeg for sikkerhetsskyld holde helt inne ved rota for å forsikre meg om at jeg ikke skal få en knekk på "senior".

I denne forbindelse lurer jeg på om du har noen tips til hvordan vi skal klare å gjennomføre samleie enklere i flere stillinger når vi befinner oss i denne situasjonen. Hun beherkser deepthroatteknikken fullkomment og er i stand til å ta inn alle mine 25 cm lang nede i halsen.

Takknemlig for tips om dette. Har dere prøvd "å ligge i skje"? Det vil si at mannen ligger på siden bak kvinnen som også ligger på siden. Begge på sin høyre side, eller begge på sin venstre side. Dette er en god stilling for de som er gravide, plages med overvekt, ulike ondter eller belastnings skader. Også en god stilling for litt "lazy sex".. Hadde min seksuelle debut når jeg var 15 år, og har etter det hatt regelmessig sex.

Eneste problemet jeg har er at jeg kan ha sex i det uendelige uten å få utløsning. Hva kan dette komme av? Har ingen problemer med orgasme ved onanering, og har også merket at jeg har lettere for å få orgasme ved "doggystyle". Kan dette komme av de ulike muskelgruppene man bruker ved en spesiell posisjon eller hva? Håper på et svar ettersom dette kan bli frustrerende i lengden, og de jeg ligger med blir jo såpass sår etter en stund at det blir ubehagelig for de også.

I og med at du fungerer som du skal når du har solosex, er nok alt i orden med deg. Dette med å være utholdende og evt unngå utløsning, er noe den erotiske litteraturen fra Østen skriver mye om. Der borte blir det sett på som en kunst, og et must å ha denne evnen.

Dette fordi et langt samleieforløp gleder både mannen og kvinnen, i tillegg poengteres viktigheten av å få orgasme uten å få ejakulasjon Dette er fordi dråpene skal spares..

Veldig spennende å lese om tao og tantrisk sex, mye å lære her. Slike bøker får du i en vanlig bokhandel. Men tilbake til deg, så forstår jeg det slik at du bekymrer deg for at kvinnen skal bli sår?

Hvorfor ikke ta gode pauser hvor du konsentrerer deg om henne? Og har du tenkt på at det kan være at du lettere oppnår utløsning ved oralsex? For noen kan det være en fin måte å avslutte seansen på ;Gjensidig oralsex og orgasme. Dette høres kansje litt rart ut, men etter at jeg har hatt sex kombinert med at jeg har inntatt alkohol får jeg en forferdelig svie i penis. Dette medfører at jeg må på toalettet flere ganger å presse ut noen dråper.

Dette gir seg etter en time eller to. Dette er fryktelig irriterende. Har snakket med fastlege om dette, og han forstod ikke probleme.

Har registrert at dette kommer spesielt hvis jeg har drukket øl. Jeg er gift og har ingen kjønnsykdommer. Hva kan dette komme av.. Prostatakjertelen er jo i aktivitet u sex og en kronisk prostata-irritasjon kan gi symptomer etter seksuell aktivitet.. Forandring knyttet opp m alkoholinntak kan jeg ikke forklare..

Kanskje du skal ta opp dette med mulig prostata-irritasjon med fastlegen en gang til? Heisann Eva Jeg og min kjære har et helt greit sex liv, noen ganger ofte andre ganger sjeldnere, noen ganger litt for fort og her til spørsmålet Jeg synes det er morsomt og fint å holde på lenge, men hun klarer aldri å holde på kåtskapen mere enn maks 10 minutter, så blir hun tørrere og tørrere, glidemiddel hjelper lite, hun blir likevell raskt sår.

Det har nesten blitt slik at jeg har måttet lære meg å gjøre meg raskt ferdig Har du noen råd? For at skjeden skal holde seg fuktig, er det viktig at kvinnen blir stimulert fysisk, tent psykisk.

Samleie som varer over flere minutter kan "tørke opp" denne fuktigheten. Siste tipset jeg har fått i forhold til prevensjon og hormoner , er at p-ringen gir økt fukt og lyst.

Hva om dere forsøker noe av dette og så gi meg tilbakemelding? Så kan vi evt se hva vi ellers kan komme på av tips.. Jeg har nettopp fått meg kjæreste og er 16 år, og vi har komme såpass inn i forholdet at vi har tænkt å ha sex i kvell på en fest, men jeg har jo aldri hatt sex før!!

Så jeg lurer på om du har noen tips til hvordan jeg skal utføre dette? Sex for første gang på en fest er ikke noe jeg vil anbefale! Den førse gangen er det viktig at dere er edru, alene i huset. Lag en fin romantisk stemning rundt det hele..

Utsett selve samleie så lenge som mulig Kanskje etter at dere begge har kost med hverandre i flere timer, fått orgasme et par ganger.. Og når først samleie er i gang så avbryt etter kort tid og gå tilbake til berøring, før dere igjen fortsetter med samleiet. Utsettelse av et høydepunkt vil skape enda mer gjensidig glede og kåtskap.

Hei, jeg og dama ønsker å prøve mange forskjellige sex-stilling men vi er nokså ikke så kreativ og dama vil ikke se på pornofilm. Så har du noe tips om hvordan vi kan finne flere stilling vi kan prøve oss på?

Det finnes mye spennende litteratur på dette: Tantrisk Elskov Tracey Cox: Jeg, en gutt på 21 og min kjæreste på 19 har nettopp prøvd å ha samleie for første gang første gang at begge to prøver dette , men fikk det ikke til.

Hun var våt, men jeg fikk den ikke inn samme hva vi prøvde. Etterpå begynte hun å blø en del. Hva skyldes det og har du noen enkle tips til hvordan vi kan få det til? Hva tror du vi gjorde feil? Det høres ikke ut som dere to gjorde noe feil.

Dette er en helt vanlig førstegangsopplevelsen du beskriver. Forsøk i fortsettelsen å kose med henne ved å bruke en lillefinger, kanskje to fingre etterhvert. Kanskje hun kan gjøre dette selv også? Endelig får jeg diskret stilt dette spørsmålet - når oss jenter blir tent, hva er egentlig den saften som kommer ut? Hvordan skal jeg få typen min som er 27 år til å forstå at sex ikke bare er å kjøre penisen inn og ut i 1 til 2 minutter også sprute også ferdig Du må begynne stille noen krav!

Snakk om sex, alt det som inngår av kyss, berøring , lek , det sensuelle. Forfør ham i ditt tempo, vær styrende, ta over kontrollen. Prøv ut rollespill, lek med oralsex, kjøp deg en bok om seksualitet, les den sammen.. Jeg synes ikke det er så rart at du blir lei deg når deres parsex har innskrenket seg slik du forteller. Men slutt å vente på at han skal endre seg. Du må ta kampen opp. Våg å si fra hvordan du vil ha det! Jeg er ei jente på 29 år som ønsker å bli gravid med samboeren min.

Jeg lurer på om det er noen stillinger i senga som egner seg bedre om man vil bli befruktet? Eller om man bør ligge i en spesiell stilling rett etter samleiet? Det er sagt at etter samleie er det en fordel om kvinnen har bena høyt, gjerne hvile bena mot veggen. Det kan også være en fordel at kvinnen får orgasme like før han ejakulerer innerst inne i skjeden, siden livmormunnen under orgasme dypper seg ned mot "golvet" der sæden ligger og venter på å bli sugd opp av livmormunnen og livmora.

Her kan det være greit at samleie foregår i den såkalte misjonærstillingen. Dette er ikke så rart.. Menn vil gjerne ha sex fordi trenger å slappe av fra en hektisk hverdag. Når de så får sex, kan de slappe av, og sovner Du kan være stolt dersom din partner sovner etter samleie. Da har du gitt mannen presist det han trengte!

Det sies at det er fra cm inn i skjeden, og skal hos noen føles som et ruglete område. A-punktet sies å være nylig oppdaget, og skal finnes på samme side av skjedeveggen, men lenger oppe i skjeden. Det er lurt å være kritisk til alle "punktene" som plutselig oppdages. Man kan lett mistenke at disse punktene er deler av samme område, men som det fokuseres spesielt på fordi folk liker å lese om sex. Det er heller ikke slik at det finnes kart som viser hvor alt finnes på alle jenter.

Når man skal tilfredsstille en jente eller er en jente som skal bli tilfredsstilt er det viktig å tenke at hver jente er helt unik, med sine unike steder som føles godt. Da må man utforske. Etter prat om G- og A-punktene, er det kanskje lurt å fokusere på måten de fleste jenter får orgasme på.

De fleste jenter får nemlig lettest orgasme ved stimulering av klitoris. Klitoris er en liten tapp som ligger der kjønnsleppene møtes, opp mot magen. Den er ofte dekket av en liten hudfold. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men når man blir kåt svulmer klitoris opp, og den blir lettere å finne. Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte. Da kan man stimulere området rundt. Alle jenter er unike, og liker forskjellige ting.

Da må du sammen med kjæresten finne ut av hva som fungerer best for dere! Med vennlig hilsen SUSS, i samarbeid med ung.

Gutters g punkt smerter under samleie -

Hva om dere forsøker noe av dette og så gi meg tilbakemelding? Samleie som varer over flere minutter kan "tørke opp" denne fuktigheten. Dvs at en faktisk kan oppnå orgasme også ved berøring av dette punktet. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Fikk du svar på det du lurte på? Innlegg er ikke kontaktannonser på nett paradise hotel sesong 4 på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Når det gjelder kvalme, så lurer jeg på om du føler deg svimmel i tillegg til kvalm? gutters g punkt smerter under samleie Blir liksom så naturtro nakne norske gutter mister litt av opphisselsen når man må begynne å bruke dette. Og husk at leketøy må vaskes skikkelig etter bruk. Legen din vil vurdere om du kan forsøke å tøye med steroidsalve, eller om det skal legges et lite snitt i forhuden for løse opp. Når jeg har samleie med typen min hender det at det på en måte "sprekker" bak skjedeåpningen, og det svir og klør og kan begynne å bløde der. Da må man utforske.

Man trenger ikke treffe noe g-punkt for å ha glede av sex, gjør man? Om absolutt alle innlegg du har på VGNett handler om sex? Trykk på navnet mitt, så ser du de siste innleggene jeg har vært inne på Er vel ikke umulig at de ar noe vi ikke har?

De må da vite det Nei, kvinner har ikke det punktet du sikter til nei. Er prostatakjertelen det er snakk om, og den nås hos oss gutter best gjennom endetarmen. Selv om dere ikke har dette punktet, er det mange som finner stor nytelse ved stimulering analt, så ikke fnys av det før dere har forsøkt, og prøv gjerne fler enn en gang, for hadde man målt sex etter første gangen, så hadde nok ikke mange gjort det mer enn en gang det heller.

Wolverin, som synes analt er helt okei om jenta liker det også. Kan noen svare meg på hvorfor det er så vanvittig stas å ta jenta i ræva? Har ikke helt fattet spenningen ved det Er det at det er trangere eller er det bare at forandring fryder? Selv måtte jeg spørre om typen var homo - det ble litt vel mye masing og ettersom man finner det kun greit Jeg var på et såkalt "bodyparty" og der ble det sagt at dame har g-punkt også der.

Dvs at en faktisk kan oppnå orgasme også ved berøring av dette punktet. Jeg har selv aldri opplevd det. Hvis du har lyst å prøve anbefaler jeg deg å begynne "i det små". Det kan være ganske smertefult å gå rett til penis. Vi har noe der forran gutter ikke har. Damene kan oppnå orgasme genom analsex fordi anal og skjedevegg er tett intill hverandre. I tillegg er veggen tynn.

Damer oppnår oftest orgasme ved stimuli av klitoris, herr Karl. Nei, min partner får vær så god å bruke inngang nummer en, ellers får han bruke utgangsdøra i leiligheten. Da skjedeveggen ligger veldig nær analveggen kan skjeden stimuleres til orgasme.

Jeg vill anbefale at du går til din fastlege eller helsestasjon for ungdom og snakker med dem. De fleste helsestasjoner for ungdom har åpent nå i sommer, du finner adresse på www.

Det kan hende de vil ta en underlivsundersøkelse. Jeg legger under svaret mitt en artikkel som du kan lese litt om det, hvis du ikke har vært til det før.

Det er ingen vond undersøkelse, men kan føles litt uvant ut. Har du tatt en kjønnsykdomstest i det siste, det kan være lurt. Noen kan merke smerter hvis de har det. Du skriver at du bare har greid å få orgasme ved klitoris stimulering, da vet du ihvertfall at du kan få orgasme.

Ikke alle kvinner opplever orgasme ved penetrering, men det er viktig at du skal ha det godt. Jeg lurer på om du har prevensjon som du stoler på.

Noen jenter greier ikke å slappe av da de er redde for å bli gravide. Finn prevensjon som du føler deg trygg med. Har dere sex uten at du trenger å tenke på at dere vil bli forstyrret. Det er bra at du føler deg trygg med kjæresten og kan være i fred. Kjæling, fingring, klining og slikking hører ofte med i forspillet. Da stimuleres mange av de erogene sonene slik at du blir kåt.

Når du blir kåt, skjer det ulike endringer i koppen som gjør den klar for et eventuelt samleie. Når penis blir stiv er det vanlig at det kommer litt væske ut av penis.

Dette fungerer som et glidemiddel. Kjønnslepper og klitoris kan bli litt større og rødere. Musklene i skjeden blir mer avslappet og det kommer ut en væske i skjeden som smører skjeden og gjør den våt. Hvor fort man blir kåt varierer fra person til person. Noen tenner fort, mens andre bruker lang tid.

Det kan gå litt raskere hvis du er godt kjent med kroppen sin og vet hva du liker. Det er viktig at begge er opphisset og klare for å ha samleie før dere starter. Noen kan ha problemer med tørr skjede eller med å få stiv penis. Prostatakjertelen er plassert rett innenfor analåpningen, opp mot urinblæra. Kjertelen skiller ut en væske som blander seg med sædcellene ved utløsning.

Prostatakjertelen kan stimuleres ved å ta en finger inn i endetarmen. Dette kan forsterke orgasmefølelsen. Noen synes dette er spennende og deilig, andre har ikke lyst til å ta på eller bli stimulert i analåpningen.

0 thoughts on “Gutters g punkt smerter under samleie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *